TEST ADN

Test de Paternitate. Test de Maternitate. Testarea Gradului de Rudenie.

Testarea Paternității prenatal, în timpul sarcinii, non-invaziv și din sângele matern – NIPPT

+

Testarea GRATUITĂ a stării de sanatate a fătului, în timpul sarcinii și din sângele periferic al mamei, fără punerea în pericol a vieții sau sarcinii purtate. – NIPT

Laboratorul GeneticLab pune la dispoziția ta teste genetice pentru determinarea paternității sau a gradului de rudenie. Aplică pentru un test de paternitate online și află rezultatele în 24 de ore.

Suntem pionerii testelor de paternitate în România. Acționăm în conformitate cu rigorile procedurilor laboratorului de genetică moleculară iar toate probele sunt supuse analizei în termen de 96 de ore de la data recoltării.

Aplică pentru un test de paternitate online și poți primi rezultatele în 24 de ore.

check icon

Calitate

Testele genetice oferite de laboratorul Genetic Lab sunt realizate în deplină conformitate cu cele mai noi standarde de analiză pentru a elimina orice posibile erori. Întregul proces este creat pentru a asigura o experiență cât mai facilă pentru toate părțile implicate.

check icon

Comfort

Pentru a asigura o recoltare confortabilă acceptăm o gamă variată de probe ADN precum lichid amniotic, raclaj bucal, sânge, mucuri de țigară, fire de păr cu bulb, etc. În cazul în care nu pot ajunge la laborator, clienții noștri pot opta pentru recoltarea probelor la domiciliu.

check icon

Transparență

Echipa noastră dedicată este aici pentru a răspunde oricăror întrebări vizavi de procesul de testare. De asemenea, clienții GeneticLab pot opta pentru efectuarea unei vizite în laboratorul nostru în timpul căreia vor fi explicate toate etapele analizei.

check icon

Precizie

Testarea ADN reprezintă unica metodă de a elimina orice eventuale incertitudini, aceasta garantând o rată de precizie de 100%. Echipa noastră vă poate răspunde la toate întrebările privind modul de testare și metodele prin care se poate garanta o rată de succes absolută.

check icon

Discreție

Testele genetice oferite de laboratorul Genetic Lab sunt desfasurate in deplina conformitate cu normele GDPR. Se asigura un grad inalt de confidentialitate, rezultatul fiind transmis numai solicitantului analizei sau la cererea solicitantului , unei alte persoane desemnate de acesta.

check icon

Anonimitate completa

Anonimitatea completa a testului genetic fara a preciza si inregistra datele de identificare ale persoanelor participante. Pe documentele transmise catre dumneavoastra vom consemna tata anonim si copil anonim.

check icon

Promptitudine

Rezultatele testelor sunt eliberate în maxim 10 zile în parametri normal. De asemenea, clienții noștri pot opta pentru desfășurarea analizelor în regim de urgență. În acest caz, aceștia vor obține rezultatele dorite în maxim 24 de ore.

Cum se desfășoară procesul de testare?

Pentru a face cât mai facil procesul de testare, echipa noastră a fragmentat întregul proces în doar 5 pași. Simplu, discret și eficient.

Aplică pentru un test de paternitate online și poți primi rezultatele în 24 de ore.

De ce să alegi Genetic Lab?

Pentru că avem peste 22 de ani de experiență în diagnosticare genetică. Investim constant în infrastructură și în modernizarea echipamentelor noastre, respectiv, a tehnicilor de testare. Astfel, putem livra servicii în conformitate cu cele mai înalte standarde calitative internaționale. Dispunem de capacitatea de a efectua peste 200 de teste genetice diferite, iar mai presus de toate, punem satisfacția, siguranța și bunăstarea clienților noștri.

Vrei să afli mai multe despre serviciile noastre?

Întrebări Frecvente

Când este necesar un test de paternitate?

Testul de paternitate este un test genetic (ADN), prin care se stabilește dacă o persoană de sex masculin este sau nu tatăl biologic al unui anumit copil sau fetus (în cazul sarcinii).

Este obligatorie prezenta mamei pentru obținerea unui test de paternitate?

Nu. Analizarea unei probe de la mamă este recomandată pentru a crește probabilitatea confirmării paternității, însă nu este obligatorie.

Este testul de paternitate un test sigur?

Testarea ADN este cea mai precisă metodă de determinare a gradului de rudenie. Prin analizarea mai multor secvențe ADN (16 markeri, în cazul metodei utilizate de laboratorul nostru), acuratețea de identificare personală crește enorm în comparație cu alte metode. Rezultatul testării ADN va asigura confirmarea paternității cu o probabilitate de 99,99% și excluderea paternității cu o rată de probabilitate de 100%.

Se poate stabili dacă gemenii sunt identici sau nu?

Da. Testul de zigozitate gemelară poate stabili cu precizie dacă gemenii sunt sau nu identici. Gemenii pot fi monozigiți sau identici în cazul în care s-au dezvoltat din aceeași celulă ou (zigot) sau dizigoți (diferiți) în cazul în care au existat două celule ou diferite (două ovule și doi spermatozoizi au dat naștere la două celule ou).

În cât timp primesc rezultatele testului?

Clienții noștri primesc rezultate în termen de 3-7 zile lucrătoare de la primirea probelor de către laborator.

Se poate determina paternitatea înainte de nașterea copilului?

Da. Testul ADN non-invaziv părinte-copil (NIPPT) în timpul sarcinii utilizează cea mai recentă tehnologie de secvențiere ADN (second generation) pentru a detecta fragmente genetice fetale în sângele periferic matern. Astfel se pot compara informațiile biologice ale tatălui pentru a determina relația parentală. Prețul pentru această procedură este de 4700 RON.

Este rezultatul testului de paternitate confidențial?

Da. Puteți fi siguri de păstrarea strictă a confidențialității rezultatului, deoarece acesta nu poate intra în posesia altei persoane decât persoana care solicită testarea ADN.