Testarea Gradului de Rudenie

Punem la dispoziția clienților noștri o varietate de teste genetice pentru determinarea gradului de rudenie. Folosim tehnologii de ultimă de generație și asigurăm discreție absolută pentru a livra un serviciu în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Test pentru determinarea fratiei

Prin compararea profilelor genetice se poate stabili dacă două sau mai multe persoane prezintă o legătură de rudenie între frate/soră și soră. Pentru o rată crescută de certitudine a rezultatului se recomandă recoltarea unor probe de la părinții prezumtivi. În cazul în care probele părinților nu sunt disponibile, testarea se realizează prin compararea profilelor fraților, rezultatul fiind concludent și în acest caz.

în cazul stabilirii fratriei, daca unul din parinti este comun, procentul obtinut va arata ca cei 2 indivizi testati sunt inruditi. Testul nu arata daca si celalalt parinte este comun.

Livrare și colectare probe gratuit oriunde în lume

Selectează perioada de livrare a rezultatelor pentru a obține prețul testării.

Test Bunici/Nepoți

Acest test se efectuează în condițiile în care nu sunt disponibile probe de la prezumtivul tată și se poate stabili dacă părinții prezumtivului tată sunt bunicii biologici ai copilului.

Livrare și colectare probe gratuit oriunde în lume

Selectează perioada de livrare a rezultatelor pentru a obține prețul testării.

Explorează întreaga ofertă de teste ADN oferite de Genetic Lab.